Yeni Eklenen..

14 Şubat 2014 Cuma

Diesel 2014 İlkbahar-Yaz Elbise Modelleri




Özgün bir stilin günlük yaşantınızdaki etkisi giyiminizle doğru orantılı olarak değişmektedir. Özgün bir stile kavuşmak için ise birçok trendi ve markayı takip ederek kendinizce en doğru olanı giymeniz doğru seçim olacaktır. Tam da bu nokta da markaların kreasyonları ve tasarımlarındaki kişilik devreye girmekte. Diesel, hem tarzı hem de günlük görünüme bakış açısı ile tamamen özgür,genç ve kendi tarzını yaratan hanımların ilgi odağında olan bir marka.


Diesel 2014 elbise modelleri yukarıda bahsettiğimiz özelliklere uyan ya da kendi tarzını konuşturmak isteyen hanımlara sayısız çeşitlilik sunabilen tasarımlar ile karşımıza çıkıyor.Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte günlük giyiminizin en önemli unsurlarından biri olacak elbiseleriniz de günlük stiliniz hakkında size çeşitli fikirler sunacaktır. Eğer özgür ve rahat görünmeyi seçiyorsanız ve bu işin içine biraz da feminen bir görüntü katayım istiyorsanız; Diesel'in 2014 elbise modellerine bir göz atmanızda fayda görüyoruz.

Gelelim Diesel'in elbise koleksiyonuna.. Öncelikle belirtmeliyiz ki hem dinamik hem rahat hem de şehir yaşamının tekdüzeliğine meydan okuyan bir koleksiyon var karşımızda. Elbiselerdeki rahat detaylar, trendlere aşırı bağlı kalınmadan hazırlanmış. Denim elbiseler ile aktif ve asi bir tavır yaratılırken, tek tonlu elbiseler ile kombinlerinize renk katmanıza olanak sağlanmış. Tek renk bir elbiseyi hiçbir detay olmadan tek başına giyinmek pek de akılcı bir çözüm değildir. Bu nedenle kombinlerinizi hazırlarken belki bir deri ceket ya da tarz bir hırka ile görünümünüze detaylar ekleyebilirsiniz. Evet şimdi 2014 Diesel elbise modelleri için biraz derine inelim ve hangi elbiseyle nasıl bir görünüme kavuşuruz, bu konuya bir bakalım.


 İlk olarak bu lacivert elbise ile başlayalım. Genel görünüm itibarı ile oldukça basit görünen bu elbise aslında hem şık hem de özgür görünmeyi seven hanımlar için biçilmiş kaftan. Rahat kesimi akışkan ve hareketli bir görünüm sunarken sırt detayı ile feminenliği ön plana çıkarıyor. Denim kumaşlı olmasa bile denim özgülüğünü tam olarak yansıtan bir elbise olduğunu söyleyebiliriz.


 Uzun elbiselerden hoşlananlar için ise 2014 yılında Diesel yine salaş ve günlük tarzını korumuş görünüyor. Ön tarafında dökümlü göğüs detayı haricinde yine sırt bölümündeki çapraz düğüm detayı ile elbise, feminenlik ötesinde gizemli bir görünüm sunuyor.


 Kat kat giyinip dışarı çıkacaksanız bu elbise sizin için doğru seçim olabilir. Bu elbiseyi siyah bir deri ceket ile giymeniz şıklığınızı ve tarzınızı pekiştirecektir. Hele ki Grunge akımının geri gelişine şahit olduğumuz bu günlerde bütün trendsetter ların bu şekilde giyindiğini söyleyebiliriz. Asimetrik kesim ve dökümlü görünümüyle rahatlık sunarken; elbisenin sağ tarafından aşağıya inen kırmızı detay görünümünüze asi fakat feminen bir hava katacak.

Kısaca 2014 Diesel elbise modelleri tarzınız için doğru elbiseleri bir arada bulunduruyor. Koleksiyonun tamamını markanın internet sitesinden görebilirsiniz.













Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *