Yeni Eklenen..

3 Şubat 2014 Pazartesi

Max Mara 2014 Abiye ve Elbise Modelleri



2014 ilkbahar yaz koleksiyonları birer birer gün yüzüne çıkıyor.Max Mara'nın modernist ve sofistike çizgilerle yarattığı 2014 abiye ve elbise koleksiyonu görülmeye değer parçalardan oluşuyor. Bugün sizler için Max Mara'nın birbirinden güzel elbise modellerini tanıtacağız.

Sezon trendlerine yön veren markalar arasında yer alan Max Mara 2014 elbise koleksiyonu ile oldukça şık ve şehirli tasarımlar ile karşımızda. Gündüz ya da gece için seçebileceğiniz elbise modellerinin yanı sıra; kokteyl, parti vb. gibi özel etkinliklerinizde seçebileceğiniz onlarca elbise modeli mevcut. Avangart stilin modernist dokunuşlar ile taçlandırıldığı elbise modelleri, detaylar ile daha derin görünümlere ulaşmış. Max Mara bilindik çizgisinin dışına taşmadan bu iki özelliği çok başarılı şekilde harmanlamış. Her yaştan kadının elbise seçimine yardımcı olabilecek bu geniş koleksiyonun detaylarına bir göz atalım.

Öncelikle Max Mara 2014 abiye ve elbise modelleri sakin ve minimalist bir çizgi sunuyor. Yazımıza başlarken belirttiğimiz modernist ve sofistike çizgilerin uygulanışı da bu minimalist havayı pek değiştirmiyor. Yine de sezon trenleri ile uyumlu daha kalabalık elbise ve abiye modelleri de mevcut. 2014 yılında abiye modası daha keskin ve düz çizgili bir görünüm alırken, aynı etki Max Mara koleksiyonunda da anlam kazanıyor. Düz kesimli uzun abiyeler ve monokrom renklerin bir arada bulunduğu abiye modelleri, zarif hanımların vazgeçilmezi olabilir. Yine birkaç abiye örneğinde sırt ve göğüsteki şifon detaylar dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle gece katılımlarınıza tam uyumlu olacak bu abiye modelleri şıklığınıza şıklık katacak.

Daha genç ve aktif partiler ve geceler için ise kısa modeller arasından yapacağınız seçimler daha doğru olacaktır. Hafif geniş kesimli elbise modelleri, hareketli ortamlarda rahatınızı bozmadan eğlenmenizi sağlayacak. Asimetrik kesimler ve straplez elbiselerin yer aldığı tasarımlar, taşlar ve çeşitli detaylarla süslendirilerek romantik tasarımların da perdesini aralamış. Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri koleksiyonla başbaşa bırakalım.































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *