Yeni Eklenen..

17 Şubat 2014 Pazartesi

Zara 2014 Ayakkabı Modelleri




2014 yılı giyim anlamında yepyeni trendlere ışık tutuyor. Gerek hazır giyim ürünleri gerek ayakkabı ve çantalarda değişen trendler, birçok markanın koleksiyonlarında yepyeni tasarımları da beraberinde getirdi. Bugün Zara'nın 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonundan seçtiğimiz ayakkabı modelleri ile karşınızdayız. Zara koleksiyonunun çizgisel görünümünün etkisi, 2014 ayakkabı koleksiyonunda da fazlasıyla hissediliyor. Özellikle geçmiş ve gelecekten alınmış tasarımlar günümüze oldukça iyi uyarlanmış.


Bu sezon kalın topukların, ayakkabılar ile buluşmasına şahit oluyoruz. Bu tip tasarımlar birazcıkta olsa tarihi uzakdoğu stilini çağrıştırıyor. Zara ayakkabı koleksiyonunda da yine yüksek ve kalın topuklu modelleri sıkça görmemiz mümkün. Bunun yanında maskulen görünümlü ayakkabı modelleri de yine koleksiyondaki yerini almış görünüyor. Günlük stilinizde hemen her tarza uyacak bir ayakkabı modelini mutlaka bulabileceğinizi düşünüyoruz. Özellikle abiye elbiseleriniz ile giyebileceğiniz şık topuklu ayakkabılar ve yaz mevsimine özel birbirinden farklı sandaletler koleksiyonu genişletiyor.

Zara 2014 ayakkabı koleksiyonunda gözümüze en çok çarpan ise, adeta bir terlik gibi bırakılmış modeller oldu. Yüksek topuklu ayakkabıların arka bölümlerinin alınması ile yaratılmış bu yeni tarzın rahat olup olmayacağı ile engin şüphelerimizi belirtsek de, şıklık konusunda diğer tasarımlardan çok da farklı olduğunu söyleyemeyiz. Neyse efendim sözü uzatmadan sizleri bu modeller ile baş başa bırakıyoruz.


















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *