Yeni Eklenen..

15 Mart 2014 Cumartesi

Bebe 2014 Uzun Abiye Modelleri




Güneşli ve serin ilkbahar günlerine girerken sizler için en güzel markalardan en özel abiye modellerini seçmeye devam ediyoruz. Malum yaz sezonunun gelişiyle birçok etkinlik başlayacak ve hanımlar gecelerin en güzeli olabilmek için ciddi bir abiye arayışına girecek. Ünlü Amerikan markası Bebe'nin 2014 koleksiyonundan sizler için uzun abiye modelleri seçtik . Koleksiyonda yer alan bu şık tasarımlara gelin birlikte göz atalım.

Hepimizin bildiği gibi Bebe, sayısız elbise ve abiye çeşitliliği ile fiziğine güvenen hanımların her daim tutkusu olmuştur. Markanın abiye modelleri de bu anlamda bu tutkunuzu pekiştirecek nitelikte diyebiliriz. Sezona genel olarak sade tasarımlar ile giren markanın, hemen her tarza hitap edecek bir abiye modeli bulunuyor. Özel geceler için hazırlanmış, feminenliğin ön planda olduğu bu parçalar şık ve zarif çizgileri birlikte getiriyor. Genelde vücudu saran tasarımların yer aldığı koleksiyon içerisinde, rahatlığı seven hanımlar için de daha salaş duran abiyeler yer almakta. Parti, kokteyl veya özel katılımlarınızda giyebileceğiniz bu tasarımlar, kendine güvenen Bebe kadının gecelere etkileyici bir başlangıç yapmasını sağlayacak. Biraz daha detaya inecek olursak..

Yukarıda da belirttiğimiz gibi her tarzın kadınına hitap edecek abiye modelleri Bebe 2014 koleksiyonuna hayat veriyor. Sezon trendleri ile tam uyumlu detaylar da yine bu parçalar üzerinde fazlasıyla etkili görünüyor. Abiyeler üzerinde kullanılan taşlar, deri detaylar, şifon tasarımlar hem rahatlığı hem de oldukça feminen görünümü harmanlıyor. Askılı ya da straplez abiyeler arasından seçeceğiniz bir tasarımla, kendine güvenen bir görünüm yakalayabilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan sizleri Bebe 2014 uzun abiye modelleri ile baş başa bırakıyoruz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *