Yeni Eklenen..

6 Mart 2014 Perşembe

Mango 2014 Çanta Modelleri



 

Merhaba, çok sevilen markaların çok sevilen koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyoruz. Mango 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonundan derlediğimiz elbise modellerinden sonra bugün, çanta modellerini de sitemiz ziyaretçileri ile paylaşalım istedik. Markanın 2014 çanta koleksiyonu birbirinden farklı tasarımlar ve trendler ile karşımıza çıkıyor. Genel olarak sezon trendleri ile tam uyumlu bu çanta koleksiyonu, her yaştan kadına hitap edecek tasarımlar içeriyor.

Hemen her tarza ve trende uygun bir çantayı Mango'nun 2014 çanta koleksiyonunda bulabilirsiniz. İrili ufaklı birçok tasarımın yer aldığı bu yeni koleksiyon, oldukça geniş bir model yelpazesine sahip. Lazer kesimli çanta modelleri ile farklı bir derinlik kazanan koleksiyonda hem şehirli hem de sportif izleri bulmak mümkün. Bunun yanında yine koleksiyonda yer alan abiye çantalar ve küçük el çantaları ile katılacağınız etkinliklerde şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Yaz mevsiminin sahil imajına da yakışacağını düşündüğümüz bir çok model, yeni koleksiyonda da oldukça tatmin edici nitelikte. Yukarıda bahsettiklerimiz haricinde omuz çantaları, tote çantalar, el çantaları, çapraz çantalar ve daha bir çok farklı tasarım; farklı renkler ile bütünleşiyor. Siyah, kahverengi, turuncu ve beyaz tonlarının ağırlıklı olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Fikir sahibi olabilmeniz açısından, 3 modeli inceleme altına aldık. Sonrasında koleksiyondan derlediğimiz diğer tasarımlara göz atabilirsiniz.

Tabi ki modeller bunlarla sınırlı değil. Mango internet sitesinden de görebileceğiniz onlarca çanta modeli sizleri bekliyor.



 Oldukça keskin hatlara sahip olan bu lacivert çanta, günlük stilinde ya da iş hayatında da böyle görünmeyi seven hanımlar için ideal. Sadelik ve tasarımdaki şıklık ile daha canlı bir renk ile kombinlendiğinde yaratacağı etki kusursuz olacaktır. Tabi ki denim pantolon kullandığınız ilkbahar kombinlerinize de fazlasıyla yakışabileceğini düşünüyoruz.


 Tanıtım fotoğraflarında da kullanılan bu çanta, galiba Mango'nun bu sezon favorisi konumunda. Ne yalan söyleyelim biz de çok beğendik. Yine sezonun sade esintilerinden yola çıkılarak hem fonksiyonel hem de temiz bir görünüm yakalanmış. Günlük kombinlere cuk oturabilecek bir tasarım olmuş.


Mango'nun yaratmak istediği o temiz görünümü bu çantada da fazlasıyla görüyoruz. Düz fakat geometrik hatlı bu tasarım, mat deri ile birleşince; sade ama sofistike bir tarzı yakalıyor. Yine denim pantolon , t-shirt, ceket kombinasyonlarına tam olarak uyacak bir tasarım olmuş.






















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *