Yeni Eklenen..

26 Mart 2014 Çarşamba

Oleg Cassini 2014 İlkbahar-Yaz Abiye Modelleri





Birçok markanın yeni sezon ürünlerini tanıtması ile birlikte, vitrinler adeta şenlendi diyebiliriz. Özellikle hanımların gece giyimine de yardımcı olmak açısından, bugün Oleg Cassini 2014 ilkbahar - yaz abiye modellerine bir göz atacağız. Çeşitli gece etkinliklerinde giyebileceğiniz sayısız abiye modeli markanın 2014 koleksiyonuna da hayat veriyor.


Düğün ve etkinlik sezonunun yaklaşması ile birlikte bir abiye elbiseye ihtiyacınız olduğu aşikar. Katılacağınız bu tip etkinliklerde gece elbiseleri veya abiye formundaki kıyafetler sizleri sırıtmadan; şıklık noktasında bir adım ileriye taşıyacaktır. Oleg Cassini 2014 koleksiyonunda da bu anlamda çok başarılı modeller olduğunu söylememiz mümkün. Dilediğiniz tarz ve modelde bir abiye kıyafeti bulabilir, gecelerde renkli ya da zarif görünebilirsiniz. Özellikle yeni sezonda katılacağınız mezuniyet balosu, düğün, nişan ve bu gibi davetlerde mutlaka bir abiye modeli tercihi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Şimdi gelelim Oleg Cassini 2014 abiye koleksiyonundaki detaylara.

Yukarıda da değindiğimiz gibi birçok tarza hitap eden birçok model, markanın yeni sezon kataloğuna renklilik kazandırmış. Straplez tasarımlar, romantik etkinin anahtarı olan şifonlu abiyeler, tek omuzlu payetli modeller, drapeli abiye modelleri ve daha birçok farklı trendi Oleg Cassini koleksiyonunda bulmanız mümkün. Kumaş ve renk çeşitliliği de yine oldukça fazla görünen koleksiyon bu anlamda işinizi bir hayli kolaylaştırabilir. Gelin birlikte bir kaç ürüne birlikte göz atalım.


 Geceler için kırmızı bir model arayışındaysanız bu tasarım sizi ve çevrenizdekileri baştan çıkaracak. Özellikle straplez yapısı ve arka taraftan derinleşen sırt dekoltesi ile iddialı bir model diyebiliriz. Etekteki rahat dalgalı form ile oldukça hareketli bir görünüm de kazanmış olan bu abiyeyi iddialı hanımların tercihine sunmamak mümkün değil.


 Ön yüzüne baktığımızda oldukça sade bir etki yaratan bu abiye ise arka tarafındaki dökümlü detayla bizi cezbetti. Saten kumaşın dayanılmaz feminen etkisini fazlasıyla yansıtan bu model özel geceleriniz için harika bir seçim olabilir.



Tek omuzlu ve payetli bu tasarım da hem siyahın cazibesini yansıtıyor, hem de oldukça romantik bir etki bırakıyor. Omuz bölgesinden etek uçlarına kadar derin ve hareketli bir forma sahip olan bu abiyeyi sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2014 Oleg Cassini abiye modelleri için markanın internet sitesine ya da mağazalarına göz atabilirsiniz.





Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *